Spel

Playstation 4

Playstation 4, som även kallas PS4, har tidigare blivit omnämnd som den bästa spelkonsolen på marknaden och givetvis har den egenskaper som gör den förtjänt av detta fina omdöme.

PS4 finns i tre olika varianter och det är förutom originalet också Slim samt PRO. PS4 och PS4 Slim är i stort sätt samma konsol men där utseendet skiljer dem åt då Slim är tunnare och lättare än originalet. PS4 Pro är en modell för sig. PS4 Slim levereras i fyra olika färger som benämns som Jet Black, Glacier White, Gold och Silver.

Den här fantastiska konsolen erbjuder ett minne på 500 GB alternativt 1 TB vilket gör att man har gott om utrymme för att spara spel och appar på men också att spara ner skärmbilder och videos. Behöver man dock extra utrymme så får man det enkelt genom att ansluta externa lagringsenheter via USB 3.0. De skärmbilder och videor som man sparar ned kan sedan delas på sociala medier så som Twitter och Facebook så att alla kan ta del av dina erövringar i spelen. Vill man dela med sig ytterligare finns det möjlighet att livestreama sitt spelade till hela världen genom plattformar som Twitch, YouTube och DailyMotion.

Med Playstation 4 är det både enkelt och smidigt att spela sina favoritspel, dela sina upplevelser och att umgås med andra spelare. Funktionen Share Play möjliggör att dina vänner kan hoppa in och spela ett spel som de egentligen inte har och man kan utmana varandra.

Det kommer dessutom nya uppdateringar av systemprogramvaran regelbundet vilket gör att man alltid har nya och spännande funktioner att bekanta sig med och alltid har det senaste nya.

PS4 har öppnat upp för en helt ny värld inom gaming och har gjort det till ett modernt sätt att umgås på online, tillsammans med sina vänner.

ashe