Spel

Sportspel till PS4 och PS4 Pro

Utbudet av sportspel till Playstation 4 är gediget och här kan man lära sig de flesta av de stora sporterna i världen exempelvis hockey, kampsport och olika bollsporter så som fotboll och handboll.

Pro Evolution Soccer 2018

Benämns även med förkortningen PES 2018. Det här är en klassiker som förnyas varje år där det tillkommer nya funktioner. Spelet grundar sig på den verkliga fotbollsserien med samma namn. Här kan man spela själv eller tillsammans med sina vänner för att vinna de stora priserna. Här får man uppleva fotbollsmagi på riktigt och man har en känsla av att vara på planen själv.

NHL 18

Årets version av NHL spelet har förbättrats och givits nya funktioner. Bland annat har spelarnas anfallsrörelser förnyats vilket förändrar spelläget oerhört med nya möjligheter, även nya dribblingar har tillkommit som ger nya chanser till att leda spelet framåt. Tillsammans kan dessa funktioner sättas ihop till en serie av rörelser för att komma framåt med pucken i behåll. Spelet som grundar sig helt på hockeyserien med samma namn går att spela på offline och online, ensam eller med vänner. Detta kan med fördel spelas på PS4 Pro

Handball 17

Här har vi marknadens bästa simulation av handbollssporten som ger en verklighetstrogen upplevelse av sporten. Den här utgåvan har en förbättrats genom att tempot har blivit snabbare och rörelserna bättre samtidigt som det har tillkommit nya svårighetsgrader. Här finns alla spelare och officiella lag (82 st) från de största ligorna per säsong 2017. Spelar gör man antingen själv eller i multiplayer-läge.

UFC 2

Här utmanas man att anta den tuffa kampen i Oktagonen. Det finns spelfunktioner och spellägen som ger en häftig upplevelse samtidigt som man kan välja ett spelläge som passar ens egna spelstil. Sjärnor och nykomlingar, här finns det mängder av utövare inom MMA-sporten. Våga ta fighten du också!

ashe