Spel

Call of Duty®: Infinite Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare blev ett av de mest hyllade spelen genom tiderna och var omåttligt populärt att spela bland aktiva spelare. Det fanns ingen inom spelvärlden som inte visste vad CoD var för ett spel. Nu har man tagit spelet och utvecklat och förbättrat detta, det har blivit Call Of Duty: Infinite Warfare. Några av förbättringarna som man har gjort är att spelet nu spelas i HD och även de visuella upplevelserna har blivit förbättrade.

I spelberättelsen framgår att spelet bjuder på både en fängslande handling och storskaliga konflikter med ett ursprung som är både hårt och militärt. Här ska man försvara människans liv och ta en fight mot Settlement Defence Front, även kallat SDF. Det är alltså upp till spelaren och hans mannar att bemästra och förhindra att SDF utplånar hela jorden.

Här får man följa med genom oslagbara miljöer på ett antal olika planeter och tyngdlösa strider i luften. I den här utgåvan har det uppdaterats och man har gett spelaren nya vapen och färdigheter för att klara sitt uppdrag mot SDF.

Call of Duty: Infinite Warfare spelas med en spelare på konsolen men mellan 2-24 spelare på nätverket. Spelet upplevs i 1080p men finns också som Pro Enhanced för ytterligare spelarupplevelse med ljudeffekter och detaljrikedom i de olika miljöerna och objekten. Det finns tio olika kartor att välja mellan att spela på tillsammans med sina vänner och spelet är även uppdaterat med killstreaks, XP och Prestige. För att spela spelet krävs det internetuppkoppling. Spelet är också kompatibelt med PlayStation VR för en extra unik upplevelse där det känns som att du är på plats på riktigt.

Det finns även extra expansioner och tillägg att köpa till. Fullversionen heter Call of Duty: Modern Warfare Remastered, vilken ingår i utgåvorna Digital Deluxe, Legacy och Legacy Pro.

ashe