Spel

Battlefield 1

Battlefield 1 är ett enmansspel vilket innebär att man spelar som ensam spelare på sin konsol men det är ett stort nätverksspel där man kan vara mellan 2-64 spelare på samma nätverk för att spela ihop. Spelet erbjuds som PS4 Pro Enhanced som är speciellt framtagen och utvecklad för att spelas på PS4 Pro konsol där varje upplevelse känns mer realistisk och verkligehetstrogen. Effekterna blir kraftfullare och mer detaljrika samtidigt som spelet flyter på smidigare med hjälp av de frekventa uppdateringarna under spelets gång. Med hjälp av den trådlösa handkontrollen dualshock har man även i detta spel vibrationsfunktion genom handkontrollen för att känna känslan av att vara där på plats.

Alla dessa är funktioner och egenskaper som man vill nyttja till max när man ska igenom spelet Battlefields enorma krigszoner. Krigsstriderna utspelar sig i olika miljöer, alltifrån stadsmiljö där det förekommer häftiga eldstrider bland de trånga gatorna till strider i den arabiska öknen som bjuder på helt andra utmaningar.

Deltar i striderna gör man på olika sätt där man antingen springer till fots och skjuter ned motståndare eller så är man förare av en rad olika fordon som stridsvagnar, skepp eller flygplan. Då miljöerna hela tiden förändras under tiden som spelet fortlöper då bland annat hus bombas sönder och förstörs, så ställer det stora krav på att spelaren ska vara anpassningbar och ändra sin taktik och spelstil allt eftersom spelets framskrider.

Battlefield 1 Premium Pass

Battlefield ger dig fördelar genom detta Premium Pass där du får tillgång till kommande expansioner som kommer att släppas. Dessa expansioner innehåller ett flertal nya kartor, nya vapen och fordon och även nya elitklasser. I dessa expansioner får man också chansen att spela i nya militära styrkor som sträcker sig globalt. Man får också andra fördelar så som Battlepacks och id-brickor. Spännande och kul helt enkelt!

ashe