Spel

Välkommen till Disczone

Här guidar vi dig, som är lika stor spelnörd som vi är, genom spelets unika och fängslande värld. Vi lotsar dig genom olika spelkonsoler, funktioner och effekter och reder ut vad skillnaden egentligen är mellan de olika Playstation 4. Här kan du läsa om fantastiska tillbehör som det revolutionerande VR-headsetet och varför handkontrollen dualshock är så populär.

Vi guidar dig även genom den stora djungeln av olika spel som går att köpa till Playstation 4 och vi visar upp en bred front av genrer på dessa. Playstation 4 passar nämligen för alla. Det finns spel för alla åldrar, inom alla olika typer av genrer, olika världar, äventyr och utmaningar.

Spelandet har ju gått från att vara ett intresse och en hobby till att bli en helt egen livsstil. Från att spela en timme då och då till att tiden flyger iväg varje dag, kväll och helg. Istället för att spela när man har tid över, så gör man tid för att spela. Det är så lätt att slukas av de grymma och magiska effekterna och de verklighetstrogna världarna man får uppleva från en annan dimension. Förut satt man med en kompis eller två hemma i soffan och lirade, vilket man ju i och för sig kan göra fortfarande.

Desto vanligare är det att man möts ett kompisgäng online och spelar. Då får man intresset och det sociala behovet tillfredsställt i en och samma smäll. Dessutom är det relativt enkelt att skaffa sig nya polare att lira med och man kan få en obegränsat stor vänskapskrets online där ni alla delar samma intresse.

Hur lättillängligt spelandet är idag har så klart bidragit till att speltimmarna har ökat kraftigt men också de oändliga valmöjligheterna om vad man ska spela och hur man ska spela bidrar till att man aldrig hinner tröttna.

ashe